KLANTENSERVICE

waarmee kunnen we je helpen.

Afhalen

Heeft u gekozen voor de optie afhalen, dan kunt u uw bestelling, tenzij anders aangegeven op de website, op vrijdag, zaterdag  of zondag vanaf 16:00 uur (tijdens openingstijden) ophalen op vertoon van uw bestel bevestiging. Als extra krijgt u dan in ons proeflokaal een proefglas Sancti Adalberti naar keuze.

De bestelling blijft twee maanden na de besteldatum bij ons staan, daarna is het niet meer mogelijk om de bestelling op te halen.

Verzenden

Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL . De pakketten worden verstuurd onder de voorwaarden van PostNL .

Indien je ervoor kiest de bestelling af te halen bij de winkel van Brouwerij Egmond worden geen verzendkosten in rekening gebracht

verzendkosten

Er wordt verzendkosten in rekening gebracht:

Nederland € 6,95

België       € 9,95

Duitsland  € 10,95

Levertijd

We streven ernaar de bestelling zo snel mogelijk te verzenden nadat de betaling binnen is. Indien de artikelen op voorraad zijn, wordt de bestelling binnen vijf werkdagen verzonden. Zodra wij jouw pakket hebben overhandigd aan PostNL, kunnen wij geen invloed meer uitoefenen op het verzendproces.

Bestellen

Aflever adres

Brouwerij Egmond levert uitsluitend op woon- of bedrijfsadressen, wij leveren dus niet op postbus- of antwoordnummers.

Ander afleveradres.

Tijdens de bestelling is het mogelijk een afwijkend afleveradres in te vullen.

Altijd leuk om een ander te verrassen met een origineel cadeau

Garantie

Controleer je bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst. Stel ons tijdig op de hoogte van eventuele klachten.

Het artikel is beschadigd

Geef de beschadiging door via webshop@brouwerijegmond.nl.nl. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Zoals in onze algemene voorwaarden staat beschreven, is Brouwerij Egmond B.V. niet verantwoordelijk voor de geleden schade tijdens de levering. We denken wel graag mee om tot een passende oplossing te komen.

Het artikel is niet naar verwachting

Ben je niet tevreden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via webshop@brouwerijegmond.nl. Dan zoeken wij naar een passende oplossing. Graag het ordernummer vermelden.

Levering

Contact

Er kunnen tijdens het winkelen altijd vragen ontstaan.

Stel deze gerust via website@brouwerijegmond.nl.

Wij wensen u veel winkelplezier.

Retourneren

Het retour sturen van een artikel kan, zonder opgave van reden, binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Stuur een e-mail naar webshop@brouwerijegmond.nl Vermeld in de e-mail: naam, adres woonplaats, factuurnummer en reden van terugsturen. Nu ontvangst van de e-mail neemt Brouwererij Egmond B.V. contact met je op om de afspraken te maken omtrent de retournering.

De kosten voor het terugsturen, zijn voor je eigen rekening. Als het product goed is aangekomen bij ons, wordt het aankoopbedrag teruggestort op je bankrekening. De artikelen moeten in goede conditie worden geretourneerd. Artikelen dienen compleet, niet gebruikt, onbeschadigd, ongedragen te zijn en bier onaangebroken. Het artikel zit, indien mogelijk, nog in de originele verpakking. Bovendien moet de kassabon of factuur getoond kunnen worden. Cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd. Het retourneren is voor eigen risico.